Besøg vores nye Showroom i Adelgade

2018 har indtil videre været et år fyldt med transformation, vækst og udvikling for b’fair group, og vi nyder fuldt ud den rejse, vi er på. Vi startede året med et samarbejde med Coop omkring vores b’fair bike, vi rebrandede virksomhedsnavnet og hjemmesiden, og nu flytter vi ind i nye, flotte lokaler i København. Vi har set meget frem til dette nye kapitel og er glade for at byde dig velkommen i vores nye showroom i fremtiden.

Hvornår: 1. maj 2018
Hvor: Adelgade 106 th, 1304 København, Danmark

Lokalerne på Adelgade vil fungere som hovedkvarter for b’fair group samt showroom, hvor vi gerne modtager besøg fra vores detailhandlere, presse og forbrugere. Hvis du er interesseret i at besøge vores showroom i København, er du mere end velkommen til at lave en aftale med os ved at skrive til info@bfairgroup.com.

 

Bedste hilsner
b’fair group

Leave a Reply