Samarbejde med Coop

Vi er glade for at kunne meddele, at vi i 2018 har indgået et samarbejde med et af Danmarks største detailvirksomheder – nemlig Coop. Det betyder, at du nu kan købe vores b’fair cykel 1st edition hos udvalgte Coop-butikker og på www.coop.dk.

b’fair cyklen 1st edition er designet af danske designer Tobias Jacobsen og udviklet af b’fair group. For hver b’fair cykel der sælges, betales et års skolegang samt et måltid mad om dagen til et barn i Bangladesh. Du kan læse mere om b’fair cyklen her.

Vi har arbejdet hårdt de sidste to år på at udvikle b’fair cyklen for at sikre os, at den er perfekt ned til hver eneste lille detalje. Vi vil gerne sige et stort tak til Coop for at tro på vores b’fair cykel og på b’fair projektet.

Og til alle de fremtidige b’fair cyklister derude – vi håber, I vil elske det!

 

De bedste hilsner
b’fair group

Skriv et svar