Photo credit: @tourbillondelavie

 

b’fair Bike

“For hver b’fair cykel der sælges, betales et års i skolegang og et måltid mad om dagen til et barn i Bangladesh”

Danmark er en af ​​verdens førende cykelnationer, og derfor ønskede b’fair group at producere en dansk designet kvalitetscykel. Danmark er samtidig også rollemodel for mange andre lande, når det kommer til grøn energi, hvilket er helt i overensstemmelse med b’fair group, hvor vi værdsætter sundhed og miljøvenlighed.

b’fair cyklen 1st edition er tegnet af arkitekt Tobias Jacobsen (barnebarn af den danske arkitekt Arne Jacobsen) og er et unikt valg til dig som fremtidig cykelejer.

Vi kombinerer høj kvalitet og rig æstetik med miljøvenlige produktionsmetoder og humanitære arbejdsvilkår i Bangladesh. For hver b’fair cykel der sælges, betales et års skolegang for et barn i Bangladesh inklusiv et måltid mad om dagen. På den måde er b’fair cyklen meget mere end en cykel – den er en livsstil, et valg og en ekstraordinær rejse mod en bedre fremtid for børnene i et af verdens fattigste lande.

Desuden støtter b’fair group Agape Social Concern. En NGO med omkring 55 skoler udbredt over store dele af Bangladesh. Vi har god erfaring med denne NGO og dybdegående kendskab til deres arbejde for de mange børn i Bangladesh, der har brug for hjælp i forbindelse med skolegang og uddannelse.

 

Køb cyklen her

 

Som barn har jeg samlet parfumeflasker, og jeg tror, det var dét, der gav mig inspirationen til at tegne og skabe former. Nu som voksen samler jeg på cykler, og det har derfor været en stor glæde for mig at designe b’fair cyklen og på denne måde støtte børnene i Bangladesh.”

– Tobias Jacobsen, designer af b’fair Bike 1st edition.