Handelsbetingelser og persondatapolitik

Oplysninger
Juridisk navn: b’fair group ApS
CVR: 37497436
E-mail: info@bfairgroup.com
Telefon: +45 29 99 88 79
Adresse: Adelgade 106 th. 1304 København K
Åbningstider: Mandag til fredag 9.00 – 17.00

Sikkerhed
B’fair group samarbejder med Bambora, der udbyder betalingsløsninger, og som er certificeret efter PCI-standardens højeste niveau. Det betyder, at al kommunikation om kortdata og betalinger håndteres over en sikker, krypteret forbindelse. B’fair group får således ikke kendskab til de kontooplysninger, du indtaster. Betalingen trækkes først på det tidspunkt, hvor varen afsendes fra vores lager.

Betaling
Alle priser på bfairgroup.com er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Vi sender med PostNord, og i Danmark er fragten 45 DKK inkl. moms (Eller gratis ved køb for min. 500 DKK).

På bfairgroup.com kan du betale med følgende betalingskort:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Mobile Pay

Købet trin for trin

  1. Ønskede produkter lægges i indkøbskurven. (Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl).
  2. Indkøbskurven kontrolleres.
  3. Betalingsmetode vælges. Vi modtager VISA/Dankort, VISA/Electron, Mastercard, Maestro og Mobile Pay. Alle priser er i DKK og inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Betalingen bliver trukket, når varen sendes.
  4. Kundeoplysninger udfyldes. For at bestille varen skal du oplyse navn, adresse og e-mail adresse. Dine data vil kun blive brugt i købs øjemed.
  5. Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail kort tid efter din bestilling.
  6. b’fair group leverer til en fast fragtpris på 38 DKK i hele Danmark. (Fri fragt i hele Danmark ved køb over 500 DKK).

Handels- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra b’fair group ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og b´fair group.

Levering
Der leveres til Danmark fra bfairgroup.com.

Levering af varer anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet særskilt er aftalt mellem køber og b’fair group. b’fair group ApS leverer til en fast fragtpris på 38 DKK i hele Danmark. (Fri fragt i hele Danmark ved køb over 500 DKK). Vi leverer typisk inden for 2-4 hverdage. I forbindelse med ferie og helligdage kan der gå længere tid. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan derfor fraviges.

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven, når du handler på bfairgroup.com. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du modtager din vare. Hvis den 14. dag er en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. December, udløber de 14 dage på den følgende hverdag. Du skal selv betale for de omkostninger, der er forbundet med at returnere en vare.

Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage fra modtagelse af din ordre give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til os på info@bfairgroup.com. I din e-mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ved fortrydelse tilbagebetales den fulde købesum inkl. forsendelsesomkostninger til det kort, du har betalt med. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt ved modtagelse af returvaren. Hvor længe der går, inden pengene er retur afhænger af kortholders bank. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Det er meget vigtigt, at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen, når du benytter din fortrydelsesret.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal produktet sendes/afleveres retur til nedenstående adresse:

b’fair group
Adelgade 106 th.
DK – 1304 København K

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Ved returnering af varen afholder du de direkte omkostninger i forbindelse med tilbagelevering af varen til b’fair group. Du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ydermere bedes du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse.

Værdiforringelse
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Risikoen for varen overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet forringet eller beskadiget, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Vurderer vi, at betingelserne ikke er opfyldt for at benytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Tilbagebetaling af købsbeløb
Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetaler vi naturligvis det beløb, du har indbetalt til os. Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt. Vi tilbagebetaler beløbet, når vi modtager varen retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Reklamationsret
Når du handler på bfairgroup.com, har du altid 24 måneders reklamationsret i medfør af købeloven. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Ved reklamation er det et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd

Hvis du ønsker at reklamere over dit produkt, skal du sende/aflevere det til nedenstående adresse og vedlægge en kort beskrivelse af reklamationen.

Varen sendes til:

b’fair group ApS
Adelgade 106 th.
DK – 1304 København K

Vi refunderer dine omkostninger for forsendelse, såfremt du har modtaget en forkert eller beskadiget vare.

Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende.

Ansvarsfraskrivelse
Grundet din computers anvendtes farveindstillinger kan farverne på produkterne på webshoppen variere fra de faktiske farver. b’fair group kan ikke holdes ansvarlig for en sådan uoverensstemmelse. Ligeledes kan mindre uregelmæssigheder forekomme, da mange af vores produkter er håndlavede.

Oplysninger om klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, ret henvendelse til info@bfairgroup.com. Skulle det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning på www.forbrug.dk.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Persondatapolitik
For at du kan indgå en handel med os på bfairgroup.com, har vi brug for følgende oplysninger:

Fulde navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Vi foretager registreringen af dine personlige oplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos bfairgroup.com og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via bfairgroup.com, sikrer vi, at det sker ved dit udtrykkelige samtykke, således du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Betroede ansatte hos b’fair group ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Betalingsoplysningerne behandles via en ekstern udbyder, hvoraf alle oplysninger behandles krypteret.

Oplysninger afgivet til b’fair group ApS sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos bfairgroup.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til b’fair group Aps via e-mail: info@bfairgroup.com.

Cookies
På bfairgroup.com anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til hver en tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser.

 

Har du spørgsmål angående ovenstående vilkår, bedes du venligst kontakte os.