Historien

“Vi driver forretning med respekt for det enkelte individ”

Det hele begyndte med musikken …
I 2011 bad en dansk/svensk NGO Henrik Bach om at starte nogle musikskoler for børn i Bangladesh. Projektet sluttede med 4 musikskoler, der stadig er aktive i dag.

Henrik var så glad for projektet, at han besluttede at fortsætte med arbejdet med og for børnene i Bangladesh. Bangladesh er et smukt og farverigt land rigt på kultur, men samtidig et land hvor over 160 millioner indbyggere lever sammen på et areal kun tre gange større end Danmark, og en stor del af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen. Skolegang er første skridt ud af fattigdommen, men i Bangladesh må mange børn arbejde fra morgen til aften for at overleve. Mere end halvdelen af alle børn i landet kommer derfor aldrig i skole.

Derfor har vi etableret b’fair group. b’fair group er en lille startup virksomhed, og vores ønske er at udvikle et solidt fairtrade brand, der designer produkter i Danmark og producerer i Bangladesh. Vi har allerede b’fair cyklen og en bred vifte af produkter, hvor en del af indtægterne skal hjælpe børnene i Bangladesh til en bedre start i livet gennem uddannelse.

Vores vision er at skabe en bæredygtig virksomhed, der er repræsenteret på det internationale marked på grund  af smukt design, høj kvalitet og opmærksomhed på CSR.

Vi ønsker at skabe tryghed for forbrugeren gennem handlinger og gennemsigtighed.

Vi følger UNGP (UN Guiding Principles on Business and Human Rights).

 

Bedste hilsner
Annie & Henrik