Velkommen til b’fair shop

Her kan du shoppe vores produkter i kategorierne Bike, Home og Accessories.

Vi designer og udvikler selv alle vores produkter, og alt er derfor efter dansk design med produktion i Bangladesh. Bangladesh har en særlig plads i hjertet hos b’fair group, og meget af vores inspiration henter vi fra bangladeshernes hverdag, der altid er fyldt med en masse vidunderlige farver og mønstre.

De fleste af vores produkter er håndlavede, og oftest er de lavet af økologiske og naturlige materialer som hør, silke, bambus, læder og messing.

Ethvert produkt du køber hos os, giver et bidrag til børns skolegang i Bangladesh og udviklingen af skoler i landet.

 

Shop her

 
 


 

b’fair group

b’fair group er et bæredygtigt, fairtrade–inspireret brand, der designer og producerer kvalitetsprodukter i Bangladesh med det formål at støtte landets børn gennem skolegang. Med vores filantropiske måde at drive forretning på, søger vi at forbedre børnenes rettigheder til uddannelse for at skabe muligheder, frihed og fremtid for udsatte børn i et af verdens fattigste lande. 

 

Læs mere

 

 


 
 

b’fair cyklen

b’fair cyklen er mere end en cykel. Den er et valg om en bæredygtig livsstil, der kombinerer høj kvalitet, miljøvenlighed og æstetik med humanitære arbejdsforhold i Bangladesh. For hver b’fair cykel der sælges, betales 1 års skolegang for et barn i Bangladesh inklusiv et måltid mad om dagen.

 

Læs mere 

 
 


 
 

Ambassadører

Vi er meget taknemmelige for vores mange fantastiske ambassadører rundt om i verden, som støtter os i vores rejse for at skabe en bedre fremtid for børnene i Bangladesh.

 

Læs mere